Digitale voorlichtingsavond

Nieuws - 3 november 2021

Digitale informatiebijeenkomst
De Tippe 17 november

 

Het project team de Tippe organiseert op woensdag 17 november van 19:00 tot 20:30 uur een digitale informatiebijeenkomst.

Tijdens deze digitale bijeenkomst krijg je een promo filmpje te zien waarin een impressie te zien is van hoe de wijk er uit gaat zien. De wethouder Monique Schuttenbeld vertelt vervolgens over wat De Tippe zo bijzonder gaat maken. Daarna geven de gemeente, de woningcorporaties deltaWonen en SWZ en de ontwikkelaars Dura Vermeer en VanWonen presentaties in aparte sessies.

Bij je aanmelding kun je laten weten welke sessies je wilt bijwonen. Ook kun je dan al je vragen stellen, zodat wij de antwoorden kunnen voorbereiden. Je kunt ook tijdens de sessie aanvullende vragen per chat stellen. Voor de bijeenkomst krijg je van ons een link om deel te nemen.

Aanmelden voor de online bijeenkomst 17 november >>>

Nog lang niet alle bouwplannen zijn al tot in detail uitgewerkt en je kunt je dus nog niet voor alle nog te bouwen woningen inschrijven. Tijdens de bijeenkomst krijg je wel een goede indruk hoe de wijk er uit gaat zien en wat voor soort woningen er waar gebouwd gaan worden.

Wij zijn enorm positief verrast door de grote belangstelling voor de ontwikkelingen in De Tippe. Met deze digitale informatiebijeenkomst hopen we je de informatie te geven waar je naar op zoek bent.

Met deze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van alle nieuwe en belangrijke ontwikkelingen. Heb je geen interesse meer in De Tippe of wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen? Via de link ‘afmelden’ onderaan de nieuwsbrief, schrijf je je uit.

Met vriendelijke groet,
Projectteam De Tippe, Stadshagen Zwolle.

 

Interesse gewekt

Voeg een regel toe die gebruikers vertelt hoe gemakkelijk ze contact met u kunnen opnemen